KAWAN-KAWAN CIK AIN

Sunday, May 22, 2011

..:: BerubaH ::..

video

Berikan ku waktu untuk bersamamu
Meniti hari…

Tak puas bagiku

Dan kau pun berlalu
Tinggal ku sendiri…

Gelap seluruh jiwaku..

{hooo…}

(Reen)

Ku ingin benar bersama denganmu
Dan kau pun menjauh…

Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku…

ohoo..
Kau yang kukenali
Dan kini menjadi
Insan yang lain

Dulu kau berjanji
Kan hidup semati
Meniti hari…

Semuanya telah berakhir

ohooo..

Ku ingin benar bersama denganmu
Dan kau pun menjauh…

Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku…

hooo…

Semuanya telah berakhir…

{Wooo woo.. woo..}

Ku ingin benar bersama denganmu
Dan kau pun menjauh…

Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku…

Oh.. Kasih…


first time aku dengar lagu ni... fuhhhh !!! meleleh gak air mata aku ni... aku akaui aku ni bukan tabah mana nak dibandingkan dengan member... lagu ni ada kena mengena gak ngan hidup aku yang meninggalkan kekasih & ditinggalkan kekasih... padan muka aku ! tinggalkan orang yang sayang aku coz untuk orang yang aku suka... haha !

tapi tu perkara lama, so aku berharap agar perkara ni takkan berlaku lagi pada diri aku ni... aku nak mencipta bahagia... :)

ape2 pun enjoy ar dengar lagu ni... memang feeling gile beb !!!

No comments:

Post a Comment

Add by adverlets