KAWAN-KAWAN CIK AIN

Sunday, May 22, 2011

..:: BerubaH ::..

video

Berikan ku waktu untuk bersamamu
Meniti hari…

Tak puas bagiku

Dan kau pun berlalu
Tinggal ku sendiri…

Gelap seluruh jiwaku..

{hooo…}

(Reen)

Ku ingin benar bersama denganmu
Dan kau pun menjauh…

Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku…

ohoo..
Kau yang kukenali
Dan kini menjadi
Insan yang lain

Dulu kau berjanji
Kan hidup semati
Meniti hari…

Semuanya telah berakhir

ohooo..

Ku ingin benar bersama denganmu
Dan kau pun menjauh…

Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku…

hooo…

Semuanya telah berakhir…

{Wooo woo.. woo..}

Ku ingin benar bersama denganmu
Dan kau pun menjauh…

Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku…

Oh.. Kasih…


first time aku dengar lagu ni... fuhhhh !!! meleleh gak air mata aku ni... aku akaui aku ni bukan tabah mana nak dibandingkan dengan member... lagu ni ada kena mengena gak ngan hidup aku yang meninggalkan kekasih & ditinggalkan kekasih... padan muka aku ! tinggalkan orang yang sayang aku coz untuk orang yang aku suka... haha !

tapi tu perkara lama, so aku berharap agar perkara ni takkan berlaku lagi pada diri aku ni... aku nak mencipta bahagia... :)

ape2 pun enjoy ar dengar lagu ni... memang feeling gile beb !!!

Thursday, May 12, 2011

HARI-HARI IEMAN ADZREQ !!!

wah !!!
manyak tension meyh...
ari2 ieman...
ari2 ieman...
takde orang lain ke yg aku nak sebut ???

ari ni die tolak budak laki
nama : nubly hammad
bdak tu menangis coz kena tolak...
aku lak ckp kat nubly...
KALO NANGIS CKGU PGGL KAMU PEREMPUAN

terus senyap die

hmm...
ape ar aku nak wat ngan budak
ieman ni ???

pening gak aku ngan die
bile marah xde pun muka bersalah
wat muka dunno je !

TENSION AR LAME2... !!!

Sunday, May 8, 2011

..:: seLamaT hAri iBu ::..

mak...

selamat hari ibu...
mintak maaf ye selalu bertekak ngan mak...
coz akk bosan xde sape nak gaduh ngan akk kat umah ni...
haha !
takpe..

.
nnt satu hari akk kuar gak dr umah ni...

biar berjauhan...

sbb nnt rindu...


LOVE U MAK !!!

Add by adverlets